REVIDERM-mikrohionta

REVIDERM-mikrohiontalaitteella suoritettu mikrohionta on uudenaikainen kuorintatekniikka, ja sitä suorittavat vain koulutetut kosmetologit. Mikrohiontahoidossa käsittely aloitetaan ihoa pehmentävin entsyymein ja jatketaan varsinaisella mikrohionnalla, joka poistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti kuolleen ihosolukon ja muut ihon epäpuhtaudet. Tämä täysin kivuton kuolleen solukon poistaminen antaa iholle ”signaalin”, joka käynnistää uusien solujen tuotannon. Uudet vahingoittumattomat solut tunkeutuvat ihon pinnalle korvaten vähitellen vanhat vaurioituneet solut. Hionnan jälkeen iholle käytetyt REVIDERM -menetelmän Vaikuttavat aineet imeytyvät tehokkaasti ja syvemmälle ihoon hoidon aikana ja sen jälkeen.

REVIDERM-mikrohiontalaitteella suoritettu hoito ei rajoitu vain elvyttäviin hoitoihin vaan sillä voidaan käsitellä onnistuneesti myös pigmenttiläiskät, akne, arvet, selluliitti ja venymäarvet. Menetelmän etu muihin kuorintamenetelmiin verrattuna on sen suuri teho ilman mitään sivuvaikutuksia. Iho näyttää paremmalta jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen; tämä on seurausta todellisesta ihossa tapahtuvasta uudistumisesta.

Ammattitaidolla toteutettu REVIDERM–hoitokokonaisuus lisää kudoksen omaa aktiviteettia, uudistaa ja kirkastaa ihoa sekä parantaa sen rakennetta.

Lähde: www.reviderm.fi (sivut uusiutumassa – englanninkielistä tietoa löytyy osoiteessa https://www.reviderm.de/en/behandlung/microdermabrasion/

Kommentointi on suljettu.

Ihokeskus Taina Paarmas · Tilkantori 6, 00300 Helsinki · Puh. 050 466 0878 · info@ihokeskus.fi