Näillä tuotteilla hoidamme

Käyttämämme tuotteet olemme valinneet huolella ja aikaa käyttäen. Olemme huolellisesti tarkastaneet jokaisen tuotteen ainesosaluettelon ja ominaisuudet. Seuraamme markkinoita jatkuvasti ja etsimme, josko löytäisimme vielä parempia tuotteita. Nämä ovat mielestämme parhaat.

 Dr. Baumann kosmetiikka Finland Oy - Dr. Baumann kosmetiikkaa ammattilaisille -kosmetiikkasarja perustuu bionomiseen ajattelumalliin. Tuotteet sisältävät ihoystävällisiä kasviöljyjä ja vitamiineja sekä erityisesti monikerrosliposomeja, jotka sisältävät ihon luontaista rakennetta vastaavia lipidejä. Dr. Baumann-tuotteista on pyritty jättämään pois kaikki ihoa herkistävät ja allergisoivat aineet. Tuotteet valmistetaan ilman kemiallisia säilöntäaineita, hajusteita, väriaineita, mineraaliöljyjä tai eläinperäisiä aineita.

Sarja ei lupaile liikoja, mutta hoitotulokset ovat hyviä. Tuotteet on tarkoitettu kaikille ja ne sopivat hyvin myös herkkäihoisille, allergisille ja atoopikoille. Erityisen hyviä hoitotuloksia olemme saaneet kuivaakin kuivemman ihon hoidossa.

www.dr-baumann.fi

BeauCaire

Beau Caire-tuotesarja noudattelee samoja periaatteita kuin Dr. Baumann-sarja.  Beau Caire –linja on sarjan edullisempi vaihtoehto ja sopii hyvän hinta-laatusuhteensa ansiosta monen kukkarolle.

Tuotteet ovat hajusteettomia eivätkä sisällä kemiallisia säilöntäaineita ja ne ovat hyvin siedettyjä herkälläkin iholla. Vaikutusaineet on valittu huolellisesti ja niillä on tutkitusti positiivinen vaikutus iholla. Ympäristöä on ajateltu välttämällä turhia pakkausmateriaaleja.

BeauCaire-tuotteet ovat kauneushoitolassamme myynnissä kotihoitoa varten ja meillä on paljon tyytyväisiä näitä tuotteita käyttäviä kaikenikäisiä asiakkaita. Erityisesti näppyonglemista kärsivät muoret ovat löytäneet sarjasta itselleen luottotuotteita.

http://www.dr-baumann.fi/www/?page_id=130

BTB13

BTB13-seerumi on huikea suomalainen innovaatio, joka on kehitetty Oulun yliopistossa. BTB13 aktivoi ihon omat kantasolut käynnistämään ihon luonnollisen uusiutumisprosessin;  tuottamaan uusia terveitä ihosoluja. Teho on osoitettu ihmisen kantasolukokeissa. BTB13 muun muassa vahvistaa ihoa, tasoittaa ryppyjä, tasoittaa ihon värieroja, kirkastaa ihoa ja parantaa ihon verenkiertoa. Sopii ohuelle, ikääntyvälle, couperosa-, ruusufinni-, akne- sekä atooppiselle iholle. Tuotteita käytetään myös esteettisen kirurgian ja arpien jälkihoitoon.

Vaikuttavat aineet ovat L-karnitiini ja oroottihappo. Kansainvälisesti patentoitu BTB13-seerumi on saanut hyödyllisyystuotesuojan, PRH lupa no FI 9865.

http://naviter.fi/btb13/

 

REVIDERM -ihonhoitotuotteet pohjautuvat uusimpiin lääketieteen ja kosmeetikan tutkimuksiin. Tavoitteena on saattaa sopusointuun nykytiede ja luonnon voimat. Reviderm ihonhoidolla on onnistuttu optimoimaan ihonmukaisten tehoaineiden, entsyymien, hedelmähappojen ja ihoaktiivisten vitamiinien yhteensopivuus.

Hoitolassamme on monipuolinen valikoima ikääntymistä vastustavia ja ikääntynyttä ihoa aktivoivia Reviderm-erikoiskasvohoitoja sekä mikrohiontahoitoja. Reviderm-mikrohiontahoitomenetelmää käytämme myös liian valon johdosta ennenaikaisesti ikääntyneelle iholle, epäpuhtauksiin ja arpiiin.

Reviderm huulipunatyttöREVIDERM –mineraalimeikit.  Meikeissä yhdistyvät sarjan älykäs ihonhoitofilosofia ja laadukkaat raaka-aineet. Meikkituotteet ovat kevyitä, luonnollisia, puhtaita ja ihoa hoitavia. Ne sopivat myös herkälle iholle ja heti kosmeettisten hoitojen kuten mikrohionnan jälkeen. Suurin osa tuotteista on hajusteettomia. Meikkisarjan suunnittelussa on ollut mukana kansainvälinen meikkitaiteilija Giovanni Fasiello, joka on toiminut päämeikkitaiteilijana useille kansainvälisille brändeille kuten Dolce&Gabbanalle ja Cartierille. Tuotteissa on ihanat värit ja niillä on helppo tehdä meikkejä!

www.reviderm.fi


Ben Nye
on laadukas ammattimaskeeraajien suosima meikkisarja. Meikit ovat hajustamattomia eivätkä sisällä yleisesti allergisoivia ainesosia. Ne sopivat hyvin herkällekin iholle.

Ben Nye – meikeillä saat ihovirheet piiloon ja parhaat piirteesi esille. Hoitolassamme valitsemme juuri Sinulle yksilöllisesti sopivat sävyt.

www.studiodiiva.com

 

Lisäksi teemme hoitoja valikoiden seuraavista tuotesarjoista:

EkoPharma http://naviter.fi/ekopharma/

Dr. Hauschka   www.drhauschka.fi

 

 

Kommentointi on suljettu.

Ihokeskus Taina Paarmas · Tilkantori 6, 00300 Helsinki · Puh. 050 466 0878 · info@ihokeskus.fi